Nav activeren

Cursus Vogeltrek II (dinsdag)

Bakkum-Noord, Castricum
€ 65,00
Prijs incl. BTW

Deze cursus is bedoeld om belangstellenden wegwijs te maken in het fenomeen vogeltrek. Het hele jaar door verplaatsen vogels zich van en naar broed- en overwinteringsgebieden, naar goede voedselplekken en om veilig te slapen. De najaarstrek is het meest bekend en het meest massaal. Deze cursus begint met een kennismakingsochtend - met elkaar en met de vogeltrek - op zaterdagochtend 5 oktober, en wordt gevolgd door drie excursies op dinsdagochtenden 8, 15 en 22 oktober. De afsluitende theorie ochtend is op zaterdagochtend 2 november. De lokatie is omgeving Castricum (Noord-Holland).

Geef je op via de Kalender op de startdatum 5 oktober. Het minimum aantal deelnemers is 5, het maximum 12. De aangegeven prijs is per deelnemer. Minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar.

Deze cursus (Vogeltrek II) is speciaal bedoeld voor belangstellenden die een voorkeur hebben voor aktiviteiten door de week.

Voor belangstellenden die een voorkeur hebben voor aktiviteiten in het weekend: zie Cursus Vogeltrek I, ook op zaterdag 5 oktober in de Kalender.

Zie ook "Voorwaarden" Flying Colours voor aanvullende informatie.

€ 0,00 Prijs vandaag (excl. btw)
Aantal
Titel Afbeelding Beschrijving
Koffie/thee Koffie, thee, koekjes, water enz
WC Binnen de locatie of dichtbij
Shuttle Bus Service Shuttle Bus Service

Schrijf je eigen review

Je reviewt: Cursus Vogeltrek II (dinsdag)

Maak natuurbehoud een zaak van iedereen