Nav activeren

Cursus Vogeltrek I (zaterdag)

Heereweg 44, Castricum, Noord-Holland
€ 65,00
Prijs incl. BTW

Deze cursus is bedoeld om belangstellenden wegwijs te maken in het fenomeen vogeltrek. Het hele jaar door verplaatsen vogels zich van en naar broed- en overwinteringsgebieden, naar goede voedselplekken en om veilig te slapen. De najaarstrek is het meest bekend en het meest massaal. Deze cursus begint met een kennismakingsochtend - met elkaar en met de vogeltrek - op zaterdag ochtend 5 oktober, en wordt gevolgd door drie excursies op zaterdagochtenden 12, 19 en 26 oktober. De afsluitende theoriebijeenkomst is op zaterdagochtend 2 november. De locatie is omgeving Castricum (Noord-Holland).

Geef je op via de Kalender op de startdatum 5 oktober. Het minimum aantal deelnemers is 5, het maximum 12. De aangegeven prijs is per deelnemer. Minimum leeftijd voor deelname: 16 jaar.

Deze cursus (Vogeltrek I) is speciaal bedoeld voor belangstellenden die een voorkeur hebben voor aktiviteiten in het weekend.

Voor belangstellenden die een voorkeur hebben voor aktiviteiten door de week: zie Cursus Vogeltrek II op dinsdag 1 oktober in de Kalender.

Zie ook "Voorwaarden" Flying Colours voor aanvullende informatie.

€ 0,00 Prijs vandaag (excl. btw)
Aantal
Titel Afbeelding Beschrijving
WC Binnen de locatie of dichtbij
Shuttle Bus Service Shuttle Bus Service

Schrijf je eigen review

Je reviewt: Cursus Vogeltrek I (zaterdag)

Maak natuurbehoud een zaak van iedereen