Nav activeren

het Ruiterhuys

banner
Over

Het Ruiterhuys

Gewoon Gastvrij Genieten !


De Sfeer

Het Ruiterhuys is gevestigd in een traditioneel gebouwde houten "schuur" met dikke eiken balken en gebinten. Het geheel is landelijk en stoer ingericht en heeft door de altijd brandende open haard een warme en uitnodigende sfeer. De inrichting bestaat uit natuurlijke materialen met houten tafels en comfortabele stoelen. De twee verdiepingen van Het Ruiterhuys zijn met elkaar verbonden door een houten boomstamtrap van dikke delen. Ook op de tweede verdieping brandt een kachel: een originele Noorse houtkachel van gietijzer met een enorm stoere uitstraling.

De Ligging

Het Ruiterhuys is gelegen aan de rand van het Noordhollands Duinreservaat, op korte afstand van bos, duinen en het strand van Castricum. Naar het oosten is er het Zeerijdtsdijkje een nat duinpolder natuurgebied van Landschap Noord-Holland. Het Ruiterhuys is dus een prima uitvalsbasis voor heerlijke boswandelingen, fietstochten, bos- en duinritten te paard of een dagje strand.  

De producten

In aanvulling op een fantastische keuken, verzorgt Flying Colours samen met het Ruiterhuys vogelwandelingen met een aansluitende lunch op woensdag-ochtenden. Maatwerk voor groepen ! Boek via deze site onder Excursies of Maatwerk.

Gedetailleerde rating
Prijs :
   (0)
Waarde :
   (0)
Kwaliteit :
   (0)
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Voorwaarden

Verzend-beleid

nvt

Maak natuurbehoud een zaak van iedereen