Nav activeren

Vogelexcursie

-, Egmond-Binnen, Noord Holland
€ 7,26
Prijs incl. BTW

Vogelexcursie

In mijn introductie kun je lezen dat ik een passie voor de ‘natuur’ heb, met in het bijzonder het kijken naar vogels. Deze liefhebberij beoefen ik zo goed als mijn hele leven en het geeft me veel plezier.

Ik wil je daarom graag deelgenoot maken van deze passie voor naar vogels kijken, door met mij mee te gaan op een excursie. We gaan op zoek naar de meest algemene zangvogels en ik zal je laten horen dat het klopt dat ‘elk vogeltje zingt zoals het gebekt is’. Wie weet zingt de Nachtegaal en ga je merken dat deze vogel een heel repertoire aan liedjes kent.

Het duingebied waar we door heen lopen is gevarieerd. Hierdoor kunnen we veel verschillende soorten zien. Zo brengen we onder andere een bezoek aan het open duinlandschap met struweel en het bos.

De excursie start 's morgens om 8.00 uur op de PWN-parkeerplaats rechtsvoor Gasterij ‘Nieuw Westert’ te Egmond-Binnen. Het adres is: Oude Schulpweg 18. De excursie duurt zo'n anderhalf tot twee uur. 

Voor deze excursie is een duinkaart verplicht. Bij de ingang van het duinreservaat is bij de automaat een kaartje verkrijgbaar. Indien nodig lopen we hier eerst samen langs.

Om 10.00 uur ronden we de excursie af. Het minimale aantal deelnemers is 5 en het maximum is 15.

€ 0,00 Prijs vandaag (excl. btw)
Aantal
Titel Afbeelding Beschrijving
WC Binnen de locatie of dichtbij

Schrijf je eigen review

Je reviewt: Vogelexcursie

Maak natuurbehoud een zaak van iedereen